top of page

NYHET FRA FJORÅRETS MINNESKRIVEVERKSTED

For ganske nøyaktig et år siden holdt jeg et minneskriveverksted i regi av Seniorgamers på Drammensbiblioteket. Det var et gratis, åpent kurs hvor man kunne få hjelp til å skrive ned historier fra sitt eget liv, men også treffe likesinnete og mimre litt fra gamle dager.

 

​​Det blei en veldig hyggelig gjeng som møtte opp i andre etasje på biblioteket. I løpet av fem uker skrev vi oss gjennom duften av barndom, minner fra julaften, dans på lokalet i ungdomstida, krigen, klesmoter og det som måtte dukke opp av små og store minner og øyeblikk fra et levd liv. Vi fikk også besøk fra Dagsavisen Fremtiden som laget en reportasje.

Sist uke kunne jeg også til min store glede lese på Facebook-siden til seniorgamers at kurset hadde båret frukter:

​​"For ett år siden inviterte vi til minneskriveverksted. Vår gode bibliotekvenn og lokale forfatter, Camilla Otterlei, inspirerte deltakerne til å skrive minner og dele de med de andre deltakerne. Dette var veldig hyggelige møter og nye vennskap ble dannet. Disse blide damene møtes fremdeles jevnlig, ett år etter.

Elin Vera ble så inspirert på kurset at hun har skrevet ferdig en stor bok basert på egne minner. Biblioteket, et sted for gode møter!"

Foto: Drammensbiblioteket

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page