top of page

 

TILBAKEMELDINGER FRA KUNDER

Foredrag

Skjermbilde 2020-03-25 kl. 13.42.47.png

LOU CATHRIN NOREEN,

Seniorrådgiver i FUB

Jeg kan varmt anbefale Camillas Otterleis foredrag om foreldres opplevelse av mobbing og utenforskap i barnehagen,og hvordan vi voksne kan utgjøre en betydningsfull forskjell.

Publikum

LENE GJUVSLAND SKJELNES

Kvinnherad kommune

Camilla Otterlei er ein svært god formidlar. Det merkast at det ho formidlar er sjølvopplevd og kjem frå hjarta. Vi som jobber med barn treng å høyre dette!

Gruppe Foredrag

HEIDI KRISTIN WALLUMRØD

Leder Glitre Kanvas bhg

Camilla Otterlei ga oss innblikk i hva som kan ligge bak en god fortelling for barn. Med god formidlingsevne, og med utallige gode humoristiske historier, får hun fram det gode møte mellom barn og bøker. 

Manuskonsultasjon

Old Book

ANNE LINN VINGELSGÅRD SCHÄRER, forfatter

Tilbakemeldingen fra Camilla var mye mer nyttig enn jeg hadde håpet på! Spesielt nyttig var det at hun visste meg de store og viktige linjene, samtidig som hun var konkret og viste til faktiske løsninger. Jeg mener selv nå at manuset løftet seg flere hakk, og jeg lærte masse som jeg kommer til å bruke på neste tekst! 

Foredrag

VESLEMØY SOLBERG,

forfatter, kursholder Skriveakademiet

Camilla har skrevet et par av de fineste barnebøkene jeg vet om. Hun er i tillegg en svært dyktig redaktør og kursholder. Jeg har jobbet sammen med Camilla på flere workshops, og anbefaler henne varmt.

Flere åpne bøker

PETRA HELGELSEN,

forfatter, kritiker og redaktør

Camilla er en produktiv og iderik forfatter. Hun er inspirerende å samarbeide med, og jeg verdsetter spesielt hennes systematiske og oversiktlige forhold til skriveprosessen.

Skriv ditt liv

DAGFRID BØRVE,

pensjonert lærer

Kurset var svært bra! Jeg hadde ikke tenkt at det skulle bli så inspirerende og lett. Lett i den forstand at det kom så mye å skrive om. Kurset hadde gode igang-settere, tema og overskrifter som ga skrivelyst og utløste glede, mimring og mange tanker. Minneboka mi ble årets julegave til barn og barnebarn.

ALFRED HAUKÅS,

pensjonert ingeniør

Kursinnholdet svarte til forventningene. Det ga god starthjelp. Skrivetipsene vi fikk var passe detaljerte i stikkord og trigget systematisk oppbygging. Camilla er selv dyktig til å fokusere på detaljer og få fram beskrivelser av hendelsene.

DRAMMENSBIBLIOTEKETS

hjemmeside

Inspirerende!, Camilla Otterlei, inspirerte deltakerne til å skrive minner og dele de med de andre deltakerne. Dette var veldig hyggelige møter og nye vennskap ble dannet. Disse blide damene møtes fremdeles jevnlig, ett år etter. Elin Vera ble så inspirert på kurset at hun har skrevet ferdig en stor bok basert på egne minner. 

bottom of page