top of page

KONGSBERG FOLK OG STEDER

Praktbok 2012

utgivelse på Kvist Forlag 

i samarbeid med fotograf: Marius Rua

Kongsberg folk og steder er et annerledes og spennende møte med steder og mennesker som betyr noe for innbyggerne i Kongsberg i dag. Dette er forløperen til boka Møter med Drammen, men det spesielle er at både Marius og jeg har vokst opp i byen og kjenner den fra innsiden, men betrakter den med en utflytters blikk. På den måten formidler vi byens særegenheter og kvaliteter anno 2012 på en nær og varm måte. Leseren få møte skjulte perler som hyllene på Kjennerudvannet, tehuset i Galleri Åkern og byen beste kebabsjappe og store severdigheter som den vakre barokk-kirka, jazzfestivalen og gode, gamle Knutehytta. De får også bli bedre kjent med Roar Flåthen, Hanne Hukkelberg og snøbrettkjører Silje Norendal og mange flere. Velkommen til det ekte Kongsberg!

Her kan du lese innledningen Kongsberg folk og steder, om du vil.

Boka er utgitt på eget forlag og fikk en varm mottakelse da den kom. Jeg hadde også et eget popup galleri og utsalgssted på Vestsiden. Lokalavisen Laagendalsposten kåret den til Årets bok, og den er solgt i nesten 3000 eksemplarer. Det er vi veldig stolte av! Hvis du vil lese et intervjuer i forbindelse med utgivelsen, kan du lese det her i på kongsberg.no og i Laagendalsposten
 

Det er fortsatt mulig å kjøpe Kongsberg folk og steder av meg hvis du har lyst til det – og selvsagt få den signert. Den finnes også i salg hos Isaksen Libris på Kongsberg.

bottom of page