top of page

SELMA & LOUISE

Ungdomsroman 2015

Forlaget sier:
To tenåringsjenter - en stjålet bil - en roadtrip de sent vil glemme. 
 

Hildegard er femten år, venneløs og med et eneste håp om vanlig tenåringsliv: kusinens årlige feriebesøk. Den smellvakre, grenseløse Selma har nettopp begynt å prøvekjøre – når hun kommer, kan alt skje. Selma & Louiseer en norsk roadtrip med masse humor og ville øyeblikk.

Her kan du lese litt om bakgrunnen for ungdomsromanen Selma & Louise, samt 1.kapittel av boka. Jeg har også blogget for UBOK om kunsten å hoppe ut av vinduet.

Hvis du vil lese omtale og intervjuer i forbindelse med utgivelsen, kan du lese anmeldelse på nbuforfattere.no, bokelskere.no og nubb.no og intervju med Dagsavisen Fremtiden om å gi ungdommen litt slækk. Selma & Louise var også å finne på 100-lista til Leser søker bok. Gøy!
 

Du kan fortsatt kjøpe Selma & Louise fra Mangschou her hvis du har lyst til det.

Ps. Det flotte omslaget er laget av Ulrikke Nordseth. Bildet under til venstre er fra boklanseringen i Kongsberg med minikonsert med talentfulle Susanne Gudmundsen Lea. Fotoet på saken i Lindesnes er tatt av Einar Johansen.

I ungdomsromanen Selma & Louise hentet jeg blant annet inspirasjon fra den amerikanske filmen Thelma & Louise og fra tanker og opplevelser fra min egen ungdomstid. Jeg var 14 år på bildet under :-)

Vil du lese mer om forhistorien til boka>

Du kan også lese 1. kapittel her>

bottom of page