top of page

KURS & WORKSHOPS

Camilla Otterlei

Forfatter & kurs- og foredragsholder

Ønsker du skreddersydde skrivekurs eller workshops? 

Jeg har jobbet som forfatter og formidler i 13 år og har lang erfaring med å lage undervisningsopplegg tilpasset ulike målgrupper. I mange år har jeg holdt minneskrivekurset Skriv ditt liv i regi av Folkeuniversitetet i Kongsberg og Drammensbiblioteket. Jeg har holdt kreative skrivekurs for barn og voksne og sjangerbaserte undervisningsopplegg. Våren 2017 ble jeg invitert som gjestelærer på Forfatterstudiet i Bø i barne- og ungdomslitteratur. 

 

Eksempler på foredrag, skrivekurs og workshops som jeg har holdt:

 

 

 

 

Her kan du lese noen av tilbakemeldingene jeg har fått fra tidligere oppdragsgivere og kursdeltakere.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt, så kan vi snakkes nærmere om hva jeg kan bidra med.

Jeg ser fram til å høre fra deg!

Foredrag/workshop:
MED BILDEBOKA SOM BRO

Foredrag med mulighet for tilhørende workshop for ansatte i barnehage, skole og bibliotek om hvordan formidle litteratur til barna på nye og spennende måter – og hvordan bildeboka kan være en bro mellom barna og den gode samtalen, leken og læringen.

Skrivekurs/workshop
SKRIV BARNEBOK
Foredrag/skrivekurs:
SKRIV DITT LIV

Hvordan komme i kontakt med minnene og lykkes med å få dem ned på papiret? På bakgrunn av erfaringene da jeg skreiv min farfars fortellinger, har jeg laget et inspirerende og praktisk skrivekurs hvor deltakerne kan mimre og nedtegne små og store øyeblikk fra livet sitt. De får også hjelp med å strukturere historiene og forstå kjernen i prosjektet sitt.

Hva er viktig å tenke på når man skriver for barn og unge? På skrivekurset får deltakerne innsikt i sjanger og skriveprosess – og ikke minst mulighet til å skrive seg fram til gode ideer og fortellinger som kanskje ender opp med å bli bok?

bottom of page